Liikkuva ja oppiva yhteisö 2019 on Ilo kasvaa liikkuen-, Liikkuva koulu- ja Liikkuva opiskelu -ohjelmien yhteisseminaari Tampere-talolla 1.–2.4.2019. Valtakunnallisten ohjelmien tavoitteena on edistää liikunnallista toimintakulttuuria varhaiskasvatuksessa, peruskouluissa, toisella asteella ja korkeakouluissa. Seminaari on suunnattu varhaiskasvatuksen, koulujen, ammatillisten oppilaitosten, lukioiden ja korkeakoulujen henkilöstölle sekä ohjelmien yhteistyöverkostolle.

Tule kuulemaan ja kokeilemaan, miten hyvät liikkumisen ideat ja käytännöt tukevat esimerkiksi lasten ja nuorten oppimiskykyä, motorisia taitoja, osallisuutta sekä sosiaalisia taitoja!

Seminaariin kannattaa ehdottomasti osallistua, sillä ohjelma koostuu erittäin monipuolisista luennoista ja työpajoista, joissa sisältöinä ovat mm. mahdollistavat olosuhteet, yhdenvertaisuus sekä viestintä ja vuorovaikutus. Valittavanasi on ennätyksellisen paljon inspiroivia rinnakkaissessioita. Osa luennoista ja työpajoista on toiminnallisia. Seminaarin avaa opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen.

Ohjelmassa muun muassa:

Tuomas Kyrö & Pekka Paappanen
Auta nuorta etsimään ja löytämään hänen oma potentiaalinsa

Kaisa Vuorinen
Huomaa hyvä lapsessa ja innosta liikkumaan!

Sari Salo
Peppu irti penkistä osa 2

Jenni Pääskysaari
Ääneen sanomaton tarve

Minna Martin
Opiskelijoiden uupumus – tunnistaminen ja varhainen tuki

Minna Huotilainen
Miksi liikkuvat aivot oppivat?

Miisa Nuorgam
E-urheilu oppilaan arjessa

Ilkka Halava
Oppimisen tulevaisuus

Varaa paikkasi pian, sillä suosituimmat luennot ja työpajat täyttyvät nopeasti! Seminaarin ilmoittautuminen on auki 15.3.2019 saakka tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Kahden päivän lipun Early bird -hinta on voimassa 15.2.2019 saakka.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/p/liikkuvajaoppivayhteiso2019/fi/ohjelma

Lämpimästi tervetuloa!

t. Seminaarin järjestäjätiimi

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVA SUOMI -OHJELMAA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on osa Sanna Marinin hallitusohjelman Liikkuva Suomi -ohjelmaa sekä Liikkuva koulu -ohjelmakokonaisuutta. Toiminnan tavoitteena on opiskelijoiden fyysisen aktiivisuuden ja opiskelukyvyn lisääminen.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE