Nuorten kanssa työskenteleville suunnatusta Innosta nuorta, innosta kollegaa -korttipakasta löydät käyttöösi menetelmiä ja konkreettisia työvälineitä työarkeesi. Korttipakkaa voi käyttää taikalaatikkona, kun omia ideoita ei enää ole. Etsikää nuorten kanssa uusia sovelluksia ja poimikaa pakasta maukkaimmat ideat vapaasti omassa työssäsi sovellettavaksi.

Nuorisotyössä on käytössä valtavasti erilaisia toimintatapoja, joista tähän pakkaan on kerätty sellaisia, joita on käytetty Osallistamalla osaamista ESR-toimenpidekokonaisuuden puitteissa. Jokaisessa kortissa on kuvattu, mitä tavoitteita harjoituksilla on, mitä tarvitset niiden toteuttamiseen, miten harjoitukset toteutetaan käytännössä ja mistä saat lisätietoja sisällöt kehittäneestä hankkeesta.

Höntsä – silta eteenpäin! -hankkeen tavoitteena on aktivoida toisen asteen oppilaitosten opiskelijoiden liikunta- ja kulttuuriharrastuneisuutta ja mallintaa rakenteita, joilla paitsi edistetään opiskelijoiden omaehtoista tekemistä, myös luodaan oppilaitosten sisälle toimintoja, jotka tukevat liikkumista ja luovaa työskentelyä oppilaitoksissa. Höntsän valikoituihin harjoitteisiin voi tutustua Innosta nuorta, innosta kollegaa -korttipakasta.

Innosta nuorta, innosta kollegaa – Pakallinen innostusta nuorten kanssa työskentelyyn

 

Yhteystiedot

Höntsä - silta eteenpäin! -hanke

Hae tai valitse kategoria…

Et ole vielä rajannut hakutuloksia. Käytä ylläolevia valintoja rajataksesi hakua.

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVA SUOMI -OHJELMAA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on osa Sanna Marinin hallitusohjelman Liikkuva Suomi -ohjelmaa sekä Liikkuva koulu -ohjelmakokonaisuutta. Toiminnan tavoitteena on opiskelijoiden fyysisen aktiivisuuden ja opiskelukyvyn lisääminen.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE