Junior Games -kilpailut on liikunta-, näkö- ja kehitysvammaisten ja elinsiirron saaneiden lasten ja nuorten oma kisatapahtuma.

Syksyn Junior Games -kisoissa kilpaillaan yleisurheilulajeissa. Syyskisojen paikaksi on viime vuosina vakiintunut Jyväskylä Hipposhalli. Yleisurheilulajeina ovat mm. juoksu, kelaus, pituushyppy, pallon ja turbokeihään heitto, kuulantyöntö sekä pt-slalom. Kilpailu toteutetaan kolmiotteluna. Yleisurheilun ohella syyskisoissa on mukana myös sokkopingis ja joukkuekilpailuna sukkulaviesti. Mukana on myös kiinnostavia tutustumis- ja näytelajeja.

Kevään Junior Games -kisat järjestetään vuosittain Kuortaneen Urheiluopistolla. Lajeina ovat mm. maalipallo, boccia, salibandy ja uinti. Mukana on myös kiinnostavia tutustumis- ja näytelajeja. Kaksipäiväisten kevätkisojen ohjelmaan kuuluu myös Junior Games -bilekeilailu.

Lisätietoa

Suomen vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry

Yhteystiedot

Nina Peltonen
nina.peltonen@vammaisurheilu.fi
Suomen vammaisuhreilu ja -liikunta VAU ry
050 400 1532

Hae tai valitse kategoria…

Et ole vielä rajannut hakutuloksia. Käytä ylläolevia valintoja rajataksesi hakua.

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVA SUOMI -OHJELMAA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on osa Sanna Marinin hallitusohjelman Liikkuva Suomi -ohjelmaa sekä Liikkuva koulu -ohjelmakokonaisuutta. Toiminnan tavoitteena on opiskelijoiden fyysisen aktiivisuuden ja opiskelukyvyn lisääminen.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE