Toimistopolkimella voi polkea rauhalliseen tahtiin samalla kun lukee pöydän ääressä tai työskentelee tietokoneella. Liike aktivoi verenkiertoa kehossa ja aivoissa, jolloin olo tuntuu virkeämmältä kuin silloin, jos vain istutaan pitkän aikaa paikoillaan.

Polkeminen uutta asiaa opetellessa auttaa parantamaan muistia ja keskittymistä. Toimistopoljin soveltuu hyvin myös koulukäyttöön erityisesti silloin, kun on käytössä myös korkeussäädettävät pulpetit, koska toimistopolkimen käyttö edellyttää pöytätason korkeudeksi n. 105 - 110 cm.

Pauner oy on suomalainen tuotekehitys- ja markkinointiyhtiö. Pauner oy:n ergonomiavälineillä on jo vuodesta 2000 saakka parannettu tuhansien yritysten ja virastojen henkilökunnan työergonomiaa. Pauner oy:n ergonomiaosasto tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja, jotka lisäävät toimistotyöntekijöiden työviihtyvyyttä, vähentävät työn aiheuttamia rasituksia sekä auttavat ylläpitämään työkykyä, eli autamme asiakkaitamme menestymään liiketoiminnassaan entistäkin paremmin. Ergonomiaosastomme tärkeitä tuotteita ovat mm. sähköpöytä, satulatuoli, rollermouse ja työtuoli.

Yhteystiedot

Pauner oy
0407614667

Hae tai valitse kategoria…

Et ole vielä rajannut hakutuloksia. Käytä ylläolevia valintoja rajataksesi hakua.

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVA SUOMI -OHJELMAA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on osa Sanna Marinin hallitusohjelman Liikkuva Suomi -ohjelmaa sekä Liikkuva koulu -ohjelmakokonaisuutta. Toiminnan tavoitteena on opiskelijoiden fyysisen aktiivisuuden ja opiskelukyvyn lisääminen.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE