Kepeli -hankkeessa koottiin ja kehitettiin yli 100 toiminnallista harjoitetta, joista noin puolet myös liikunnallistettiin. Kepeli-harjoitteissa hyödynnetään esimerkiksi psykomotoriikkaa, tarinallisuutta ja draamallisuutta. Yhteistyössä Sporttia kaikille -hankkeen kanssa Kepeli-harjoitteisiin kehitettiin variaatioita, jotka liikuttavat kehoa ja nostattavat hienkin pintaan.  

Kepeli-harjoitteita voi käyttää esimerkiksi suomen kielen oppimisen, itsetuntemuksen lisäämisen, yhteiskuntaan tutustumisen ja ryhmätyötaitojen vahvistamisen tukena. Ne soveltuvat myös eritaustaisten ryhmien kohtauttamiseen. Erityyppiset harjoitteet löytyvät hankkeen etusivulta teemoittain (liikunnalliset variaatiot ovat yksittäisten harjoitekuvausten lopussa). Tervetuloa hyödyntämään myös Kepelin videotutoriaaleja ja ohjaajan oppaita!

Kepeli - Kotoutumista kehollisin ja pelillisin menetelmin -hanke toteutettiin Amifin rahoituksella vuosina 2016-18. Sitä koordinoi Metropolia Ammattikorkeakoulu ja pääasiallisia yhteistyökumppeita olivat Kisakeskus, Pro-tukipiste ja African Care.

http://kepeli.metropolia.fi

Yhteystiedot

Mai Salmenkangas
mai.salmenkangas@metropolia.fi
Metropolia Ammattikorkeakoulu

Hae tai valitse kategoria…

Et ole vielä rajannut hakutuloksia. Käytä ylläolevia valintoja rajataksesi hakua.

LIIKKUVA OPISKELU -OHJELMA ON OSA LIIKKUVA SUOMI -OHJELMAA

Liikkuva opiskelu -ohjelma on osa Sanna Marinin hallitusohjelman Liikkuva Suomi -ohjelmaa sekä Liikkuva koulu -ohjelmakokonaisuutta. Toiminnan tavoitteena on opiskelijoiden fyysisen aktiivisuuden ja opiskelukyvyn lisääminen.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE