Liikkumalla työkykyä nyt vihreä

Liikkumalla työkykyä nyt -kampanjaa vietetään 30.9.–4.10.2024

Liikkumalla työkykyä nyt on Liikkuvan opiskelun sekä eri kumppaneiden yhteinen työkykyä edistävä kampanja, jota vietetään jälleen 30.9.–4.10.2024 teemalla ”osallistu ja osallista”. Kampanjaviikon aikana oppilaitoksille on luvassa paljon erilaisia vinkkejä sekä työkaluja hyödynnettäväksi työkyvyn edistämiseksi.

Tutustu kampanjasivustoon täältä! 

Viiden päivän aikana Liikkuva opiskelu -ohjelma ja kumppanit esittelevät omia parhaita käytäntöjään ja työkalujaan työkyvyn edistämiseksi sosiaalisessa mediassa, omilla verkkosivuillaan sekä yhteisellä kampanjasivustolla. Tästä artikkelista löydät erilaisia vinkkejä ja työkaluja erityisesti oppilaitoksia silmällä pitäen. Kampanjaviikon kaikki teemat ja sisällöt löydät Liikkumalla työkykyä nyt -sivustolta.

Opiskelu- ja työkykyä sekä työhyvinvointia

Liikkumalla työkykyä -nyt viikon aikana monet tahot nostavat opiskelu- ja työhyvinvoinnin ja esille. Esimerkiksi nämä kampanjaviikon materiaalit antavat hyviä vinkkejä aiheeseen:

Aktiivista kulkemista ja tapahtumia

Liikkumalla työkykyä nyt -kampanjaviikolle ajoittuu myös erilaisia tapahtumia. Fiksusti kouluun kannustaa myös aktiivisiin opiskelumatkoihin.

SAKU ry:n ammatillisen koulutuksen opiskelijoille suunnattua Hyvinvointivirtaa-teemaviikkoa vietetään samaan aikaan, 30.9.-6.10.2024. Teemaviikolla jaetaa materiaalejavinkkejä teematapahtumien toteuttamiseen sekä osallisuutta ja hyviä tekoja.

Taukoliikuntaa ja treeniä

Osallistu!

Osallistukaa tekin jakamalla oman oppilaitoksenne liikkumisvinkkejä sosiaalisessa mediassa käyttämällä tunnistetta #LiikkumallaTyökykyäNyt ja tägäämällä @liikkuvaopiskelu.

Kampanjan yhteistyötahot tuottavat viikon aikana paljon erilaista sosiaalisen median sisältöä, johon voit tutustua paremmin kampanjasivustolla. Myös lisää vinkkejä ja materiaaleja löydät Liikkumalla työkykyä nyt -sivustolta!