Liikkumalla työkykyä nyt logo vihreä

Liikkumalla työkykyä nyt: Yhteistyöllä kohti parempaa työkykyä

Liikkumalla työkykyä nyt -kampanja on Liikkuva opiskelu -ohjelman ja eri kumppaneiden yhteinen ponnistus työkyvyn edistämiseksi. Kampanja kokoaa voimat edistämään työkykyä ja toimintakykyä liikunnan ja liikkumisen avulla.

Kampanjan aikana, 18.–22.9.2023, tavoitteena on kasvattaa tietoisuutta siitä, miten liikunta ja liikkuminen voivat positiivisesti vaikuttaa työkykyyn ja hyvinvointiin. Viiden päivän aikana Liikkuva opiskelu -ohjelma yhdessä kumppaneidensa kanssa esittelee omia parhaita käytäntöjään ja työkalujaan työkyvyn tukemiseksi.

Liikkuva opiskelu -ohjelman johtava asiantuntija Pekka Tiitinen on tyytyväinen siihen, miten paljon yhteistyöllä voi saada lyhyessäkin ajassa aikaan.

– Opiskelu- ja työkyvyn tukeminen liikkumisen keinoin on kirjattu vahvasti uuteen hallitusohjelmaan. Suomesta löytyy paljon osaamista liikkumisen edistämiseksi ja erityisen tärkeää on tunnistaa ja tunnustaa eri toimijoiden osaaminen ja voimavarat tässä työssä. Kampanjan osalta onkin hieno huomata kuinka laajalla rintamalla olemme edistämässä liikkumista ja kiitos siitä kaikille mukana oleville. Yhteistyöllä olemme enemmän. Liikkumisiin!

Liikkumalla työkykyä nyt -sivusto toimii kampanjan alustana

Liikkuvan opiskelu -ohjelman Liikkumalla työkykyä nyt -kampanjasivu kokoaa yhteen eri toimijoiden materiaalit. Sivustolta löydät muun muassa osallistujat sekä eri kumppaneiden parhaat sisällöt työkyvyn edistämiseen liikunnan avulla. Oppilaitoksia kannustetaan poimimaan alustalta erilaisia työkaluja arjen tueksi kampanjaviikon aikana. Liikkuva opiskelu -ohjelma tarjoaa myös visuaalista viestintämateriaalia osallistujille hyödynnettäväksi.

Sivustoa päivitetään vielä ennen kampanjan alkua, mutta sieltä löytyy jo kampanjan logot, esimerkkejä logon käytöstä viestinnässä, sekä tiedot osallistuvien tahojen alustavista sisällöistä.

Lisätietoja kampanjasta ja osallistuvista tahoista löydät kampanjasivuilta!
Kampanjsidan och logotypen finns även på svenska!