Unelmien liikuntapäivä

Unelmien liikuntapäivä 10.5. on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä

Unelmien liikuntapäivä rakentuu oppilaitosten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen. Se on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, johon kuka tahansa voi osallistua ja järjestää tapahtumia.

Unelmien liikuntapäivää on toteuttamassa suuri joukko eri toimijoita yhdessä. Sitä ovat edistämässä lukuisat liikunta-, urheilu- ja terveysorganisaatiot sekä kunnat.

Päivä voi täyttyä esimerkiksi avoimista harjoituksista, pihaleikeistä, metsäseikkailuista, kävelykokouksista, taukojumpista, pyörälenkeistä ja lajikokeiluista. Kuka tahansa voi järjestää iloisen liikkumisen tapahtuman ja olla mukana rakentamassa liikkumisen juhlapäivää. Tapahtumia voivat järjestää esim. kunnat, koulut ja päiväkodit, oppilaitokset urheiluseurat, yhdistykset, yritykset, työyhteisöt ja yksityishenkilöt ympäri maan.

Päivän tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään uusia tapoja liikkua.

Mitä tehtäis Unelmien liikuntapäivänä?

Voisiko Unelmien liikuntapäivänä järjestää oppilaitoksen yhteisen liikuntatempauksen? Liikuntatempaus voi olla esimerkiksi:

  • Yksi oppitunti kävellen
  • Pyöränhuoltotapahtuma
  • Yllätyskyykky-tempaus
  • Kahviparkki, josta kahvin saa liikkeitä suorittamalla
  • QR-koodisuunnistus
  • Opiskelumatkahaaste

Lue lisää ideoitamme Unelmien liikuntapäivään!

Ideat jakoon!

Liikkumisen voi jakaa tapahtumapäivänä tunnisteella #unelmienliikuntapäivä! Seuraa Unelmien liikuntapäivän sometilejä, jotta pysyt ajan tasalla päivän tapahtumista ja uutisista.

Kertokaa miten teidän oppilaitoksessa vietetään Unelmien liikuntapäivää lähettämällä meille ideanne alla olevasta Lähetä idea -linkistä!

Lähetä meille ideasi