Liikkuva opiskelu nain meilla liikutaan

Uusia Liikkuva opiskelu -julisteita saatavilla

Verkkosivuiltamme löytyy nyt uusia Liikkuva opiskelu -julisteita, joita voi itse tulostaa tai lähettää painoon painettavaksi. Julisteet löytyvät sekä suomeksi että ruotsiksi.

Julisteet on kiva tapa osoittaa, että oppilaitos on mukana ohjelmassa. Toiseen julisteeseen voitte itse kirjoittaa, miten teidän oppilaitoksessanne liikutaan. Julisteita on lähetetty kaikille ohjelmaan rekisteröityneille oppilaitoksille. Jos ette vielä ole rekisteröityneet ohjelmaan, tehkää se täältä!

Osallistukaa arvontaan tuomalla Liikkuva oppilaitos -toimenpiteet näkyväksi somessa

Liikkuva opiskelu -toiminnan näkyvyyden lisäämiseksi toivoisimme, että koordinaattorit voisivat osallistaa muita opettajia kirjaamalla toimenpiteenne liikkuvamman opiskelun toteuttamiseen ”näin meillä liikutaan” -julisteeseen. Ottakaa julisteestanne kuva ja julkaiskaa kuva Instagramissa ”tägäämällä” siihen @liikkuvaopiskelu. Tarkoituksenamme on tuoda esille erilaisia Liikkuva opiskelu -toimenpiteitä jakamalla oppilaitosten julisteita omissa sosiaalisen median kanavissamme.

Kaikkien kuvan julkistaneiden kesken arvomme 5 kpl Liikkuva opiskelu -tuotepaketteja.

Studier i rörelse planscherna finns även på svenska. De kan skrivas ut eller tryckas. Plancher har skickats till alla läroanstalter som har registrerat sig till programmet.

Julisteet löytyvät täältä

Planscherna hittas här