Hyvinvointikortit

Hyvinvointikortit innostavat pitämään taukoja opiskelun lomassa

Aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakoulu -projektissa tuotetut Hyvinvointikortit muistuttavat ja innostavat pitämään taukoja opiskelun ja opetuksen lomassa, sekä vähentämään ja tauottamaan istumista.

Aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakoulu tarjoaa opiskelijoille ja opettajille vapaasti ladattavaksi hyvinvointikortteja. Korttien avulla hyvinvointia ja jaksamista edistävän tauon pitäminen on helppoa, sillä korteissa on valmiita ohjeita ja vinkkilistoja erilaisiin taukohetkiin. 

Kortit on jaoteltu kolmeen teemaan:

  • Aktivoivat hyvinvointikortit sisältävät vinkkejä kehon liikuttamiseen työskentelyn lomassa, sekä ohjeita lyhyisiin ja helppoihin taukojumppiin.
  • Palauttavat hyvinvointikortit antavat ideoita rentoutumiseen ja palautumiseen opiskelun ja opetuksen lomassa. Korteissa on ohjeet muun muassa lyhyeen hengitysharjoitukseen, läsnäoloharjoitukseen ja mielikuvaharjoitukseen.
  • Toiminnalliset opetusmenetelmät -kortit ovat ensisijaisesti opettajille suunnattuja. Korteista on helppo ammentaa ideoita opetuksen toiminnallistamiseen kiireenkin keskellä.

Hyvinvointikortit voi esimerkiksi tulostaa tai ladata koneellesi ja lisätä oman diaesityksen lomaan mieluisiin kohtiin.

Lataa hyvinvointikortit ilmaiseksi täältä 

 

Hyvinvointikortti_aktivoiva tauko

Kortit ovat suunnitelleet Aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakoulu –hankkeen asiantuntijaharjoittelijat Vilma Mietola ja Henna Launistola. Kuvitus Henna Launistola.  

Katso uusimmat ideamme!